Ny skærm??

Gad vide om det er alderen… Jeg bruger p.t. 2 stk HP E242 24″ skærme sammen med min Mac Pro, og jeg har bemærket, at jeg bliver utrolig træt når jeg sidder længe foran dem.
Og så syntes jeg bare ikke kvaliteten er så god efter jeg har købt en 12″ MacBook med retina-display. Jeg tror ikke det er fordi mine HP lider af “flicker” eller noget andet. Jeg er faktisk ret sikker på de er ret gode. Det er nok nærmere opløsningen der føles pjevset ift. den lille MacBook.
Så jeg overvejer lidt at skifte dem ud med en enkelt 25″ med QHD (2560×1440) opløsning.

q2577pwq_side_to_right_sport_design_thin_frameJeg tænker det faktisk vil se ret godt ud, med sådan en. Modellen på billedet er en AOC, og den er sådan lidt “Mac´ish” i det.
På den måde vil jeg også lige kunne vænne mig til, at arbejde med en enkelt skærm, da jeg har lavet lidt om på mine fremtidsplaner. En brugt Mac Pro 2013 er stadig forholdsvis dyr, og selv med en opgradering vil den ikke være lige så kraftigt som de nye iMac´s. Med lidt held kommer der nye modeller i næste måned 🙂 Som det ser ud lige nu, er planen at sælge mine min Mac Pro i dec/jan, og købe en 5K 27″ iMac til foråret. Mand, jeg er vild med designet.

imac-27-retina-selection-hero-201510

Et alternativ kunne være en Hackintosh. En dag ved lejlighed skal jeg lige have prøvet hvor godt det virker. Jeg har en ekstra SSD liggende jeg lige kan smide i min testmaskine. Hvis det spiller maks er der mulighed for at spare en masse penge og bygge maskinen i et mini ITX kabinet og så bruge en 4K skærm til den.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.