Ny testmaskine

IMG_4725

Jeg havde længe gået med tanken om, at samle min egen testmaskine. Jeg var blevet lidt træt af den gamle. Mest fordi den var stor og klodset – men nok mest fordi den ikke var min.
Så i juli købte jeg et brugt bundkort med tilhørende CPU. En gut på hwt.dk havde et Asus Sabertooth Z77 med tilhørende i5 3570K CPU billigt til salg. Planen var så at købe de resterende ting brugt samme sted. Jeg fik fingre i et testeksemplar af en Asus GTX 750 Ti Strix, men besluttede mig for, at det var lige pjevset nok. Mest fordi min yngste datter bruger maskinen til at spille Sims 4. Jeg fandt så et brugt GTX 670 på dba til billige penge, som jeg hentede i mandags.
Resten købte jeg løbende efterhånden som jeg blev mere og mere desperat 🙂 I går samlede jeg så maskinen. Det var faktisk ret fedt at rode med en PC igen – desværre!!

Det eneste jeg genbrugte fra den gamle testmaskine var en 250GB Samsung 850 EVO SSD, da det var min egen.

Jeg var en smule spændt på kabinettet. Jeg havde valgt et Phanteks Eclipse, da det så fint ud, havde fået gode bedømmelser på nettet, og så var det ikke særlig dyrt.

Resultatet blev ret fedt syntes jeg selv. Jeg havde beholdt et par af de nye Corsair blæsere, som jeg lige har testet.

IMG_4716

IMG_4718

IMG_4720

IMG_4723

Maskinen kører super godt, og jeg ser frem til den første test.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.