Praktik Indøver og censor

2016-08-23 08.28.05

Som jeg tidligere har skrevet, så blev jeg en af de udvalgte da DSB søgte nye Praktik Indøvere (PI). Langt om længe fik vores uddannelsesafdeling styr på selve uddannelsen, og jeg var afsted tirsdag og onsdag.

Mand, det var sgu nogle lange dage. Og det blev ikke bedre af, at vi startede allerede kl. 0830 ude i Høje Taastrup.

2016-08-24 08.14.34

Det kom vidst bag på de fleste af os, at vi også skal fungere som censor ved attestkørsel til de forskellige togtyper vi har i firmaet. Det var et godt kursus, men sindsyg hårdt. Vi ble nærmest bombardreret med nye oplysninger og de færreste af os er vant til at sidde stille en hel dag.

Jeg skal allerede køre med min første elev i næste måned, hvilket jeg da helt sikkert ser frem til med både glæde og lidt nervøsitet. Men mon ikke det går?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.