Nyt legetøj

2016-07-07 09.48.35

I dag er jeg gået ind i min fjerde røgfrie uge. Min App sagde jeg skulle købe noget lækkert til mig selv. Faktisk skrev den det allerede for en uge siden, hvor jeg så købte mig et Apple TV. Men da App´en stadig skrev det samme, tænkte jeg det måtte være fordi jeg ikke havde købt nok 🙂

Så jeg købte en 2TB Apple TimeCapsule – det havde nu hele tiden været planen, da jeg ved den er super fed.

IMG_4510

Sidst jeg havde sådan en brugte jeg det meste af en weekend på at få min NAS til at virke sammen med den.
Denne gang havde jeg ingen problemer. Jeg fik dog ødelagt det ene netværkskabel til den, da jeg kom til at hive lidt for hårdt i det. Jeg testede hastigheden med et kabel, og der var ikke nogen forskel, så jeg lader det bare være som det er.

Jeg fik forholdsvis hurtigt sat portforwarding osv. op på den. Jeg sluttede af med af med at indstille TimeMachine og lod den lave en komplet back-up.

Skærmbillede 2016-07-07 09.56.34

Helt som forventet har jeg/vi fået bedre internetdækning her hjemme. Det er kun lige i køkkenet den er gal. Jeg har stadig min repeater sat til….

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.