Den årlige DHL-stafet nærmer sig

og jeg skal naturligvis være med på det sædvanlige hold. I år er vi dog løbet ind i lidt problemer. Vores holdformand, som er en kvinde, kan stadig ikke løbe. Hun har længe haft problemer med den ene fod, og en vores faste mænd er forhindret. Min yngste datter, Simone, er trådt til og løber den ene tur. Vi leder stadig efter én, ellers må en af os løbe to omgange….

Jeg er så småt gået i gang med træningen. Min grundform er ganske god, men jeg bliver aldrig god til at løbe. Min bedste 5 Km tid er stadig 29,20 som jeg løb på sidste år. Indtil videre har jeg brugt juni på at få lidt Km i benene, men har holdt mig til de faste ture på 3-4 Km.

Skærmbillede 2016-07-06 09.33.44

Det er simpelthen modbydeligt at løbe her hvor jeg bor. Det er kun op og ned ad bakke hele vejen 🙂 Jeg vænner mig aldrig til det. Heldigvis ved jeg, at der er fladt til DHL, og at jeg kan løbe hurtigere der inde.

Skærmbillede 2016-07-06 09.26.19

I juli måned starter jeg på 5 Km ruten. Håber det går godt, og jeg slipper for de småskader jeg løb ind i sidste år.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.