Endelig

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg købte det nye objektiv 30. maj, og det kom så i går. digitaland skrev godt nok at leveringstiden var 7-18 dage, men jeg var alligevel blevet en smule nervøs 🙂

Det var heldigvis uden grund. Torsdag aften fik en SMS fra DHL om, at der var pakke på vej til mig. Da jeg ikke ventede andet en pakken fra UK, gik jeg ud fra det var den. Fredag fik jeg mail, om at min ordre var sendt. Om formiddagen var pakken klar til afhentning i en SWIP-box. Så jeg hentede den om eftermiddagen.

Jeg har ikke haft tid til rigtig at lege med det. Jeg har konstateret at det virker, og at det er lynhurtigt.

Ventetiden brugte jeg bl.a. på at købe en brugt flash til det. Jeg fandt en Canon Speedlite 430EX til billige penge på dba, som jeg hentede for et par uger siden. Sælger var pressefotograf og flash´en har fået lidt tæsk. Der er brækket en flig af skoen, men den virker som den skal. Jeg gav 500 for den, hvilket jeg syntes er et røverkøb 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu glæder jeg mig til at komme i gang med at bruge det. Jeg arbejder på en test for hwt, og der er lige et par billeder der skal tages om. Håber det bliver godt vejr i morgen, så jeg kan tage dem udendørs.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.