Så venter jeg igen

I fredags kom min Canon EOS 7D fra Tyskland. Jeg fik desværre ikke det “kit” jeg egentlig ville have, da en anden købte foran snuden på mig.
Heldigvis er der mange til salg på eBay. De fleste er dog fra USA, og jeg ville helst slippe for told og moms, så jeg kiggede de tyske og engelske sider.

Jeg havde heldet med mig, og fandt et hus, med original emballage, alt tilbehør og et års garanti hos en tysk fotoforhandler.

2016-06-05 13.14.22

Som du kan se, er det kun selve huset, så jeg har ikke noget glas/objektiv til det. Lige her tænkte jeg længe over hvad jeg ville have. Jeg havde bestemt mig for, at jeg ikke ville have noget jeg havde haft før. Så jeg kiggede længe på Sigma´s 17-70 mm F2.8-4 OSS. Jeg læste en del reviews af det, og det lignede en vinder. På den anden side kunne jeg også godt tænke mig mit første Canon L objektiv.
Det endte med, at jeg gik all-in og købte et Canon EF 24-105 mm F4L IS USM. Det var ikke helt billigt, og jeg kiggede da også på eBay, men de koster næsten det samme som jeg kunne får et nyt for hos digitaland. Desværre er der ret lang leveringstid, men jeg håber det kommer en gang i næste uge. Og SÅ skal der leges. Jeg har store forventninger til både kamera og glas 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.