Endelig blev vi færdige her hjemme

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi blev færdige med Sille´s værelse i sidste uge. Men jeg måtte ikke tage nogen billeder før hendes nye sovesofa var kommet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hendes væge er lidt bare, men det skyldes at hun venter på et eller andet verdenskort, hun har købt på eBay. Det kommer vidst fra Kina, og hun mener ikke det nogensinde dukker op, men håber stadig 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Billederne er ikke specielt gode. De er taget med Sille´s Olympus PEN. Men de kan da bruges.

Sidste etape af projektet startede vi med i onsdags. Her fik vi hjælp af min kones lillebroder – heldigvis. Han er lynhurtig, og vi nåede at give både loft og vægge to gange inden konen kom hjem fra arbejde. Og vi måtte sgu ud og købe en bøtte maling mere. De to gange var ikke nok, så jeg gav dem en omgang mere inden aftensmaden. Da det stadig ikke var nok, gav fruen det hele en tur mere da vi havde spist. Mand, jeg var fuldstændig kvæstet, og havde mest lyst til at opgive hele lortet. Men det endte godt 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torsdag malede jeg panelerne, og satte lamper op. Dvs. jeg havde næsten en fridag 🙂 Fredag satte jeg kabelbakker op, hvorefter Sille og jeg samlede mit nye skrivebord. Jeg nåede også lige at sætte de nye CPU´er i min Mac Pro (Intel Xeon X5675)

2016-06-03 16.01.03

Lørdag malede konen døre og vindueskarme, imens jeg var i Silvan – jeg kan ikke engang huske hvad jeg købte, og jeg har slet ikke styr på hvor mange gange jeg har været der ovre i løbet af de sidste par uger 🙂
Da jeg kom tilbage samlede jeg skænk og reol….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søndag satte jeg så min Mac Pro op. Sille havde godt nok sagt at skærmkablet ikke virkede, men jeg havde da liv i det, da jeg testede mine nye skærme. Desværre havde hun ret 🙁 Så jeg kan kun bruge den ene skærm. Jeg håber mit nye grafikkort kommer i morgen, da jeg har helt nye kabler til det. Indtil da må jeg “nøjes” med en enkelt 24″ skærm.
Efter det satte vi lameller op, og så stod den ellers på rengøring resten af dagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det har været 2-3 uger med maksimalt pres og stress. Og jeg er fandeme glad for det er overstået.
Vi har dog stadig et lille hængeparti – vores lange gang/entré. Det var dog ikke planlagt den skulle med i denne omgang. Den napper vi i næste måned.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.