Det går fremad her hjemme

2016-05-09 19.50.48

2016-04-30 17.52.54-2

Min “sommerferie” startede i søndags. Det har hele tiden været planen, at vi skulle købe nye møbler og male hele lejligheden. Så vi har levet i noget der ligner en byggeplads de sidste par uger. Men vi holder tidsplanen.

Vi startede med vores nye soveværelse, som er Simone´s gamle værelse. Hun havde lilla vægge, og dét skulle vise sig at være noget af et mareridt. Væggene skulle have fire gange før det dækkede 🙁 Så det mindste værelse har, indtil videre, været det der har taget længst tid. Men det endte godt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der er ikke megen plads. Der kan lige stå en seng og to klædeskabe. Men vi er godt tilfredse.

Konen og ungerne ryddede vores gamle soveværelse mens jeg var på arbejde. Og der blev smidt meget ud. Jeg var faktisk ikke klar over, at værelset var så stort 🙂 Simone var en smule irriterende, da hun var meget utålmodig. Heldigvis endte det med at blive ret godt inde hos hende.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag er det Sille´s værelse. Jeg gjorde klar i går. Planen er loftet i dag, væggene i morgen, træværk lørdag og opsætning søndag 🙂

2016-05-25 15.09.14

Resten af møblerne kommer i næste uge, så jeg har et håb om, at vi kan blive færdige i næste uge 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.