Imens jeg venter

Det nye batteri kom i går, og det passede perfekt. Jeg var en smule spændt, men det gled nemt i, og det ser også rigtigt ud. At OS X så ikke lige kan finde ud af det, er en helt anden sag. Jeg formoder det skyldes, at det ikke er et originalt batteri 🙂

Skærmbillede 2016-05-04 09.47.10

Jeg er så småt ved at være 100 % klar til den nye Mac Pro. Jeg har købt (endnu) en 250GB Samsung 850 EVO SSD. Planen er at den skal i min testmaskine, da Simone skal bruge maskinen, når vi får ordnet lejligheden. Den 120GB Kingston V300 der sidder i den, skal i min Mac Pro, hvor jeg vil bruge den til BootCamp/Windows 10. Kingston´en er ikke så hurtig som Samsung´en, men det betyder ikke noget, da Mac´en kun har SATA300 i de interne drev-bays.

Simone spurgte om hun så måtte få de fine hvide Trust Tyan højtalere ind til hende. Dét tænkte jeg lige over. Jeg blev så enig med mig selv om, at jeg fortjente nogle nye højtalere til den nye Workstation. Så jeg købte et sæt Logitech Z533.

z533-gallery

Konen er så småt begyndt, at brokke sig over rodet. Nye netværks -og skærmkabler, to skærme, højtalere osv. fylder alligevel en del 🙂

2016-05-04 09.55.39

Selve Mac´en er på vej, og jeg håber den kommer i løbet af ugen. Forventet leveringsdag er 3-12 maj. Jeg tror den er i UK nu, men den er sgu svær at tracke 🙁

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.