Så er den på vej

DSC_1528

For én gang skyld har jeg været heldig. Jeg fandt lige præcis den Mac Pro 2010 på eBay, som jeg ville have.
Der er forholdsvis mange til salg, så det handlede lidt om, at finde en basis-model, som jeg selv kan opgradere. Det endte med en model med 2 stks Xeon X5650 ( 6-core 2,66 GHz), 16GB RAM, 1TB HDD, og et HD 5770.
Jeg har allerede købt et 48GB RAM kit (6x8GB), og jeg regner med, at skifte de to CPU´er ud med nogle større (Xeon X570/2,93 GHz).

DSC_1568

Harddisken skal jeg egentlig ikke bruge til noget. Min “gamle” Samsung SM951 kommer i som OS-disk. Jeg måtte bide i det sure æble og købe et Lycom DT-120 adapterkort til den. Jeg regner med ca. 1400MB/s læs/skriv 🙂

Ikke-navngivet-1

Grafikkortet skal jeg ikke rigtig bruge til noget, men det skal da helt sikkert skiftes ud. Jeg er ikke kommet så langt endnu, men tænker et GTX 780 vil være passende 🙂

Jeg regner med, at maskinen kommer i næste uge, og så kan jeg lige sætte den op sammen med min test-skærm. Bagefter skal den pakkes ned igen, da den først bliver sat “rigtigt” op, når vi har fået malet og købt nye møbler. Jeg fornemmer det bliver svært at vente – men mon ikke det er ventetiden værd?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.