Skærme til Workstation

De skærme jeg tidligere har nævnt, viste sig at være et “no-go”. Asus MX239H har højtalere i siden og de rager lidt ud, så der ville komme et større mellemrum mellem dem, når de står ved siden af hinanden.
Jeg har så kigget lidt på Apple´s game 23 og 30″ modeller. Den første er til at betale, den anden er stadig sindsyg dyr. Men begge koster alt for meget, alderen taget i betragtning. Apple´s nye 27″ koster også alt for meget. Den gamle 24″ model er også forholdsvis dyr, men designet er fandeme lækkert.

3106HrlWYyL

1920×1200 IPS 🙂 Den er dog med blank overflade, hvilket jeg ikke bryder mig om på en arbejdsskærm. Jeg kiggede så om der der ikke skulle være et alternativ i samme stil.

Og det var der. HP E242 har samme spec´s, men med mat skærm. Jeg tror to af dem vil være sagen – og så ser de altså skide godt ud.

4164514

I går var jeg lige i kælderen for at se om jeg stadig havde nogle højtalere stående. Jeg kunne ikke huske om jeg havde solgt dem eller givet dem væk. Men mine Trust Tyan 2,1 stod stadig i sin kasse 🙂

Skærmbillede 2016-04-09 09.46.00

Jeg glæder mig til maskinen bliver en realitet. Indtil videre klarer jeg mig dog ganske fint med min MacBook Pro 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.