Back to Mac

2016-03-31 14.51.38

Så er jeg i gang. Det var ikke så svært at får solgt lenovo´en. Desværre viste det sig, at der var en fejl i skærmen. Det var ikke noget jeg havde opdaget selv. Køberen havde åbenbart gjort sit hjemmearbejde godt og grundigt. Lige netop X1 Carbon lider af skærmproblemer. Det endte med jeg måtte gå ret langt ned i pris.
På den anden side var det fint, at få den solgt med fejl til en køber der var klar over det. Mere så der ikke pludselig kommer en og vil have sine penge tilbage. Køberen var godt tilfreds, og det var jeg næsten også 🙁

Jeg havde allerede skrevet med en sælger på dba, som havde en 13″ MacBook Pro til salg. Vi afsluttede handlen i onsdags. Hun skulle desværre lige bruge nogle dage til, at få gjort den klar. Jeg regner med den kommer på tirsdag.

2016-03-31 14.50.56Det er en basis-model med i5 3210M CPU (Ivy Bridge), 4GB RAM, og 500GB mekanisk harddisk. Den skal naturligvis opgraderes fra dag ét.

2016-03-31 14.27.51-2

Det var ikke svært at vælge en SSD til den. Samsung 850 EVO er åbenbart “the shit”. Og så er den til at betale. 638.- kr inkl. fragt hos Dustin 🙂
Jeg ved ikke helt om jeg skal købe et 8 eller 16GB RAM kit til den. Dét finder jeg ud af i løbet af weekenden.

Maskinen er en smule kraftigere end Lenovo´en. Jeg glæder mig til at komme tilbage. Apple´s nyeste OS El Capitan har jeg allerede liggende klar på en USB 3,0 stick. Så jeg venter bare på maskinen.

Planen er så en Workstation til juni. Vi skal lige have malet her hjemme og købe nye møbler. Så må vi se, hvad der er råd til 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.