NAS Benchmark

0010676_0

Det lader til, at min fine Asus RT AC68U router ikke er så god som jeg gik og troede. Min NAS (HP N54L) burde være super hurtig. Og den føles da også sådan, når jeg roder lidt med den. Jeg prøvede så et lille program der hedder NAS performance tester, og her blev jeg sgu skuffet. Læse/skrive hastigheder på 20-30 MB/s.

Der sidder et Intel AC 7265 netværkskort i min Carbon, og den burde forbinde med 868 Mbit, men jeg kan ikke få den højere end 400. Den sidste AC router jeg havde, var en Apple Time Capsule, og da havde jeg ingen problemer.
Jeg prøvede så med min datters MacBook Air, og resultatet var det samme.

Det er bagateller, og internettet virker fint. Rækkevidden er ret god med routeren. Jeg ville dog lige se, om min HP N54L er så god som jeg går og tror. Jeg satte derfor min testmaskine op med kabelforbindelse.
Jeg oprettede så et netværksdrev og installerede den nævnte NAS performance tester og Cystal Diskmark

drev

Resultaterne var glimrende. Min NAS føles som en god mekanisk disk, monteret i maskinen. Jeg har opdateret firmware´n i routeren, men det har ikke hjulpet. Jeg ved ikke om jeg gider rode mere med det….

nas testercrystal diskmark.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.