Top $$ internet

Jeg har altid været mere end glad, for vores internetforbindelse i ejendommen. Da vi fik den, garanterede de 50/50 Mbit til 59.- pr. måned. Hastigheden har altid været i orden. D.v.s. den har altid været højere – faktisk meget højere.

Forleden skulle jeg lige tjekke driften på vores TV-signal som har drillet gennem den sidste måned. Pixel-fejl på næsten alle Viasat-kanalerne. Det er så blevet bedre p.t. – jeg kiggede også lige priser, da jeg overvejede at skifte til Yousee-TV.

Stor var min overraskelse, da jeg fandt ud af, at vi faktisk har 200/200 Mbit 🙂

ScreenShot075

Det er sgu svært, at få armene ned. Jamen, får du så det det lover? Helt sikkert. Kørte lige en test på speedtest.net

ScreenShot076

Det er så trådløst med min X1 Carbon (Intel AC 7265 netværkskort) og min Asus AC RT-68U router.

Mht. TV´et så bliver vi hvor vi er. Kommer fejlen tilbage skifter vi. Vi kan spare en lille smule hos Yousee, men får færre kanaler.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.