Nye udfordringer

Jeg har de sidste 4-5 år kørt i et fast hold som togfører. Holdet er ofte blevet kaldt “S-tog´s holdet”, da vi arbejder så vi kan komme ind med første S-tog og hjem med det sidste.
Men i forbindelse med ny turliste i december, er holdet blevet ødelagt. Der er blevet lagt en masse morgenture ind (3-4 i streg), hvilket aldrig har været meningen. Planen var at sidste dag, inden en fridag, skulle være en tidlig tur, så vi kunne komme tidligt hjem til fridag/weekend.

Holdet består af 12 m/k, og der har i januar og februar nærmest været en masseflugt fra holdet. I sidste uge fik jeg nok, og tog en snak med vores Tjenestefordeling. Det eneste hold der havde en ledig plads, var Børneguide-holdet

borneguide

Jeg har ofte tænkt på, at det kunne være sjovt, at prøve kræfter med. Men overnatningerne i Frederikshavn, gjorde at jeg ikke ville være en del af det.
Disse overnatninger er nu forsvundet. Jeg skrev en oversigt over turene ud, og viste den til konen i onsdags. Vi brugte en times tid på at kigge den igennem, og det endte med at “chefen” sagde god for det.

Torsdag havde jeg (endnu) en reservevagt, hvor jeg havde tid til at få sat gang i tingene. En hurtig samtale med chefen for Børneguiderne, og jeg var “antaget”. Den skal vidst lige vendes på højeste niveau, og så skal der lige en attest fra politiet.
Med lidt held kan jeg træde ind i det nye hold fra 1. apr 2016.

Jeg glæder mig helt vildt – både til turene med børnene og til at få nogle arbejdstider der passer til mig.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.