Farvel til skrivebordet

DSC03336Det var en tung beslutning, at sige farvel til skrivebordet. Men det er nu et par måneder siden, jeg sagde farvel til stationær PC. Jeg har så haft min testmaskine stående, sammen med skrivebordet. Og det var sgu dejlig nemt, når jeg skulle skrive artikler.

Men det har hele tiden været planen, at skrivebordet skulle væk. Det giver mere plads og lys i stuen. Jeg har haft en tilsvarende opsætning før, og det er faktisk den gamle kommode der er kommet retur.

Faktisk har jeg fået mere plads til mit lort, end jeg havde i skrivebordet. På kommoden står min router (Asus RT AC68U), server (HP N54L @ 4x2TB WD Green) og min netværksprinter/scanner (HP OfficeJet Pro 8610).

Til foråret skal vi have malet og købt nye (lyse) møbler, og så tror jeg det kommer til, at se rigtig godt ud.

Indtil videre er jeg godt tilfreds – og det er resten af familien også.

DSC03332

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.