Skidt start på året.

Influenza_Header 2(2)

I sidste uge lagde Sille sig med influenza, og i søndags fik konen samme tur. Jeg syntes selv jeg havde været meget træt de sidste par uger, men tænkte ikke videre over det.
Mandag formiddag tog jeg på arbejde med en lille forkølelse og en smule ondt i halsen. Ikke noget nyt i dét. Om aftenen fik jeg det pludselig rigtig skidt, men tænkte det bare skulle soves væk 🙂

Jeg blev klogere næste morgen (jeg havde fri tir-ons). Jeg havde, desværre, en aftale med min mor, som jeg VILLE overholde. Jeg fik kæmpet mig ud til mine forældre, og fik ordnet det jeg skulle, og skyndte mig hjem.
Det gik op for mig, at jeg var ramt at den meget farlige mande-influenza.

5104389f26c12.image_Så den har stået på panodiler og kamillethe. Min kone prøvede at lave en eller anden ingefær-the, som skulle hjælpe. Mand, det smagte afskyeligt. Smagen må have været virkelig grim, eftersom jeg faktisk ikke kunne smage noget af det andet jeg prøvede.

Onsdag eftermiddag måtte jeg, for første gang i 2-3 år, ringe og melde mig syg 🙁
Jeg har nu været hjemme siden mandag og er næsten feberfri i dag.

Hvis jeg er 100% frisk i morgen, tager jeg til lokalgruppemøde på arbejdet. Hvis ikke bliver jeg hjemme. Jeg skal først møde igen onsdag, og jeg glæder mig efterhånden 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.