Nyt ur.

Jeg solgte mit Citizen Promaster (Pingo) midt i december. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men lysten kom over mig. Der skulle ske noget nyt.
Jeg brugte så mit Seiko i et par dage, men det var ikke sagen. Jeg er jo blevet ældre, og havde faktisk svært ved at se sekundviseren 🙁
Jeg byttede så mit radiostyrede DSB-ur til et alm. Men kronen på selve kassen skar i min hånd.
Jeg havde allerede besluttet mig for, at jeg ikke ville betale en formue for et nyt ur. Jeg besluttede mig så for, at prøve et Casio G-Shock. Der findes flere hundrede modeller (tror jeg), og det var sgu en smule svært at finde et jeg kunne lide.
Da jeg endelig fandt et jeg kunne lide, var jeg nær faldet ned af stolen, da jeg fandt ud af, at det kostede 18xx kr.
Heldigvis er ebay min ven. Jeg fandt uret til 850 inkl. levering – nyt med garanti fra en engelsk forhandler. Jeg købte det for en uge siden, og det kom med posten i dag 🙂

2012-01-25 10.43.23Jeg skal lige vænne mig til det, da jeg aldrig har haft sådan en type ur før. Men det føles behageligt. Det er lidt stort, men vejer ikke noget særligt. Slet ikke set ift. det gamle Promaster.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.