Årets første test

DSC03261

Jeg fik en NZXT Kraken X61 tilsendt i slutningen af december. Allerede da jeg modtog den, besluttede jeg mig for at vente til jul og nytår var overstået.
Jeg købte en billig 21,5″ Philips skærm, da det var for besværligt at bruge TV´et som skærm. Og billedet var ikke særlig godt.

DSC03245

Det var fedt at komme i gang igen. Jeg fik taget billeder i årets første weekend, og skrev det meste af artiklen i løbet af sidste uge. Lørdag foretog jeg så den reelle test af køleren. Jeg blev færdig i løbet af eftermiddagen. Det tog lidt tid, da jeg fik lavet lort i regnearkene. Så jeg måtte forsøge at genoprette det hele, hvilket lykkedes til sidst.

load oc

Lørdag aften skrev jeg så konklusion og den engelske oversættelse. P.t. er den til korrekturlæsning, og den bliver sikkert frigivet på hwt.dk i løbet af ugen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.