Det var så den jul….

Det vil sige min sluttede faktisk i går aftes kl. 1914, hvor jeg mødte på arbejde.
Vi havde nogle dejlige, men hektiske dage.
Vi havde lånt selskabslokalet i ejendommen både 24. og 25. dec. Vi fik nøglerne i god tid, så der kunne pyntes op allerede d. 23 om eftermiddagen – jeg var (heldigvis) på arbejde 🙂

DSC03140

Min bonusdatter, Winnie, går i “lille-pige-mode”, når julen nærmer sig, og hun giver den fuld gas med nisser osv.

DSC03150

DSC03142

DSC03163

Jeg nåede kun lige hjem fra arbejde d. 23. omkring kl. 1730, før jeg nærmest blev flået ned i lokalet. For jeg skulle da se det hele.

Mit bonus-barnebarn, Lucas, var kommet om formiddagen, så der var masser af liv i huset. Om aftenen kom hele banden til kaffe. Mand, 13 mennesker i vores stue er bare for mange. Jeg havde set frem til en rolig aften, men blev slemt skuffet.

Juleaften var det forholdsvis tidligt op og i gang. Jeg skulle heldigvis ikke hjælpe med noget særligt, så jeg prøvede at slappe lidt af, inden alle gæsterne kom. Lucas var spændt, men forbavsende rolig. Han legede med sine fjernstyrede biler osv.

DSC03145

Min ældste datter, med kæreste og barnebarn kom ved 14-tiden. Vi så lidt TV indtil omkring kl. 17, hvor vi rykkede ned i lokalet.
Helt som venter var der for meget mad, og de små blev lidt utålmodige. Vi fik spist og danset omkring juletræet.

DSC03172

DSC03221

Det tog lidt over to timer at få pakket alle gaverne op. Jeg tror ikke der var nogen der blev skuffet.

DSC03196

Vi sluttede dagen af med pakkeleg. Jeg vandt ikke én eneste 🙂
Dagen sluttede omkring midnat….

Første juledag var vi alle samlet igen. Der var knap så meget fart på. Jeg tror vi alle var godt trætte, men det blev alligevel en hyggelig dag. Vi sluttede allerede omkring kl. 20.

Jeg fik i øvrigt den fedeste julegave af dem alle.

2015-12-25 11.35.13

Som nævnt i starten, så var jeg på arbejde i går aftes, og det var sgu dejligt. Der var stille og roligt, hvilket jeg helt sikkert trængte til. I dag har jeg fri, og har ikke tænkt mig at lave noget særligt.

I år skal  jeg møde tidligt både nytårsaften og 1. januar, så vi skal ikke noget særligt til nytår. Vi plejer heller ikke at gøre noget særligt ud af det. Lidt god mad er hvad det bliver til. Sille og Simone er ikke så meget for fyrværkeri.
Jeg håber bare at 2016 bliver bedre end 2015 der helt sikkert ikke har været det bedste år.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.