Laptop Benchmark

Det er normalt ikke noget jeg roder med. Men jeg var nysgerrig og ville se, om min nye X1 Carbon er lige så god som den føles 🙂

Ingen af husets maskiner er gamermaskiner, så jeg har ikke brugt Futuremark´s programmer. Mest fordi jeg også lige ville have resultater for de to Mac´s.
Samtlige test er kørt i 64-bit.

Resultaterne er som forventet. Det der overraskede mig mest var, at Carbon´ens HD5500 scorer det samme som et HD 4870. Godt nok et gammelt kort, men alligevel…. Simone spiller Sims 4 på fuld skrald med et HD 3000. Nu spiller jeg ikke, men der er da  mulighed for det, hvis lysten skulle komme over mig.

Unavngivet

Hastigheden fra min carbon til min NAS, er også røget væsentligt i vejret, takket være det hurtige Intel AC 7265-kort.

ScreenShot001

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.