Black Friday

black-friday-sign

I dag er det fredag. En ganske almindelig fredag, der afslutter arbejdsugen. Hele hypen omkring “Black Friday” giver mig efterhånden kvalme.
Hvorfor er det at vi skal importere alt muligt fra USA? Jeg kan forstå konceptet i USA, hvor varene er nedsat med 50+70 %. Men her hjemme er det nærmest til grin. Jeg har selvfølgelig kigget efter en MacBook Pro 15 til omkring 10K – uden dog at være heldig.

Desværre vil fænomenet nok bestå, eftersom vi forbrugere elsker alt der er på tilbud – også selvom vi ikke har behov for varen.

45987127

Nu er det ikke fordi jeg er en gammel sur mand. Jeg kan da sagtens se de hyggelige og romantiske i “Valenties Day”. Men jeg bestemmer sgu selv hvornår jeg købe blomster eller chokolade til min kone.

happy-valentine-day-HD-Wallpapers-for-pc2

Og så er der lige “Halloween”. Mig bekendt fejrer vi fastelavn i starten af året. Men da USA fejrer Halloween senere på året, skal vi da også lige importere denne tradition. Det er så også den eneste tid på året, hvor man kan købe græskar i REMA 1000 🙂
Jeg fatter det ikke.

Halloween-Hero-1-A

Gad vide hvad det næste bliver?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.