Nyt cam

2015-11-03 12.11.00

Som jeg tidligere har skrevet, så solgte jeg min Nikon D300s i samme ombæring, som min Workstation røg. Det var ikke noget jeg havde planlagt, men da en kollega spurgte mig om råd ang. et nyt Nikon, sagde jeg at han kunne købe mit.

Dét ville han meget gerne, og fik aftalt handlen meget hurtigt. Min første tanke var, at jeg ville have et spejlløst igen. Og denne gang skulle det sgu være den model jeg har kigget på så mange gange – Sony NEX 7.
Modellen laves vidst ikke mere, og den er forholdsvis svær at finde brugt til en fornuftig pris.
Men jeg var heldig denne gang. En gut i Italien havde et hus til salg til små 2700 inkl. fragt. Dét nuppede jeg. Objektivet fandt jeg nyt i UK – også til en fornuftig pris (ca. 900,-). Et UV-filter, et mini stativ, og en modlysblænde fik jeg også købt.

2015-11-03 12.11.11

Objektivet kom i lørdags, og huset i går. Sælgeren havde ikke lige fået nævnt, at laderen var med US-stik…. Så jeg kan ikke lade batteriet op, og det er allerede fladt 🙁
Jeg købte en anden lader med det samme, og med lidt held kommer den allerede i dag…

Så jeg har ikke rigtig fået leget med det, men indtil videre er jeg yderst tilfreds med det. Jeg er vild med den lille størrelse, og den er forbavsende hurtig.

2015-11-03 12.11.31

Uden at have sat mig ind i kameraet, tog jeg et hurtigt skud af den nye laptop i går.

DSC03039

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.