De første dage med den nye Lenovo

ScreenShot038

Jeg har hentede maskinen på posthuset i onsdags 🙂  Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg var mere end bare spændt.
Jeg var faktisk lidt bange for, at jeg havde købt noget lort. Eller bare noget jeg ikke brød mig om.
Men min tvivl blev gjort til skamme i samme øjeblik jeg pakkede den ud. Altså det er jo ikke en ThinkPad – når dét er sagt, så er kvaliteten faktisk ret god.
Størrelse minder meget om den MacBook Pro 15 (2011) jeg har haft. Den er behagelig at have i skødet.
Jeg skal lige vænne mig til tastaturet og touchpad´en. Skærmen sidder lige i øjet.

Hardware-mæssigt er den et mobilt kraftværk. Jeg kan ikke rigtig mærke forskel fra den stationære jeg solgte, og så denne maskine.
Det hele kører “smooth”.

ScreenShot039Untitled-1Jeg har leget lidt med PhotoShop og LigthRoom. De kører begge helt fint. Det eneste jeg ikke rigtig har prøvet på maskinen er grafikkortet. Men det er ikke så vigtig for mig. Jeg ved det kan trække de fleste spil i Full HD.

Jeg havde seriøse problemer med iTunes de første par dage. Maskinen kom med Windows 8,1, og iTunes kom med en underlig fejl hele tiden. Jeg prøvede alle de tricks jeg fandt på nettet, men intet hjalp. Jeg besluttede mig for at lade det være til jeg fik opdateret til Windows 10.
Dét gjorde jeg så i går, og fejlen var der stadig. Det endte med jeg fandt en ældre version af iTunes – eller også lå den bare et andet sted hos Apple. Under alle omstændigheder, så virker det fint nu.

Jeg har ikke helt vænnet mig til tanken, om kun at have én maskine. Det er selvfølgelig et spørgsmål om tilvænning, og jeg har ikke stået og tænkt “Bare jeg dog havde en stationær med to skærme osv”.

Jeg smider nogle billeder op af det nye vidunder, når mit nye cam kommer. Jeg solgte min D300s, i samme ombæring som den stationære.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.