Aldrig mere en Canon printer

c03956084

Jeg købte en Canon PIXMA MG 3550 printer/scanner, da min trofaste Brother stod af, efter at have tjent mig godt i 3-4 år.
Det var lidt et panikkøb, så jeg røg ud i Computercity en lørdag formiddag. Efter at have kigget mig lidt omkring, besluttede jeg mig for at prøve en billig Canon.

Den var meget besværlig at få på netværket her hjemme, og efter et par uger meldte den om halvtomme patroner. Jeg købte fluks nogle nye på ebay – de virkede fint, men de var åbenbart uden chip, så den skrev hver gang at patronerne var ved at være tomme.

Efter en måned ville den slet ikke skrive ud fra netværket. Jeg prøvede at tilslutte via USB, og dét virkede såmænd ganske fint. Men med flere computere/Mac´s i huset, var det ligesom ikke meningen.
Jeg satte den så direkte til min router, og det virkede fint, indtil i går. Der kom den samme fejl som sidst (Indikation på den skal til service hos Canon). Så jeg opgav, og besluttede mig for, at lade den være og finde en anden.

Computercity havde tilbud på den HP OfficeJet 8610e, som jeg syntes så ret fed ud. Jeg måtte dog lige vænne den med konen, da den fylder godt. Hun sagde god for den, og jeg tog ud og købte en i dag 🙂

Den er stor, men også temmelig lækker. Ingen problemer med at få den på netværket. Problemfri installation med både Windows 10 og OS X El Capitan 🙂
Hurtig udskrivning og scanning. Og så fandt jeg billige patroner (med chip) på “bugten”, som jeg allerede har bestilt.

Jeg tror og håber den vil følge mig i mange år. I modsætning til hardware, så udskifter jeg kun printer når det er virkelig nødvendigt 🙂

c03956424

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.