Smøger og løbetræning

Det kan ikke komme som nogen stor overraskelse, men dén kombination er bare ikke god.

I juli og august kunne jeg løbe 5 Km på under 30 min – da var jeg røgfri, og rask. P.t. døger jeg med et eller andet. Det er som om der sidder en kæmpeklump i halsen, og næsen løber hele tiden. Det er naturligvis ikke optimalt, men jeg tog chancen og løb en 5 Km tur i dag.

ScreenShot027

Jeg er ret sikker på jeg kan pille de 29 s pr. Km af, når jeg er helt rask. Hvis jeg så samtidig beslutter mig for at kvitte smøgerne, er der håb forude.
Jeg har ikke været i Spinningslokalet i flere måneder – mit DSB-betalte medlemsskab blev annulleret for en måned siden, da jeg ikke havde været der nede. Jeg har fået det genåbnet pr. 1. nov, og glæder mig helt vildt til at komme på cyklen igen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.