Logitech – dét holder

DSC_6147

Jeg havde kæmpet en forgæves kamp med det fine nye rapoo 8900p. Jeg var ellers ret glad for det, da det ser ret blæret ud. Men fra dag ét havde jeg problemer med forbindelsen. Nogle gange kunne jeg ikke bevæge musen, og andre gange registrerede tastaturet ikke mine tryk.

Jeg prøvede samtlige USB-porte i min Workstation. Intet hjalp. En ny driver hjalp heller ikke. Jeg smutter i Computercity med det i dag…

Det der pissede mig mest af, var at fejlen var periodisk. Nogle dage virkede det perfekt, og andre dage var det bare noget lort.

Det endte med at jeg bestilte en Logitech Wireless Combo MX800, fredag i sidste uge. Det lå klar til mig, da jeg kom hjem fra EUSR.
Jeg installerede det i går. Mand, det er sgu som at have fået en helt ny maskine. Allerede nu kan jeg sige, det er det bedste sæt jeg endnu har prøvet – og jeg har haft nogle stykker. Jeg er især vild med den lille detalje, at der er (automatisk) lys i tastaturet. Musen føles som kvalitet, og er yderst præcis 🙂

Jeg har efterfølgende tjekket lidt op på det, og jeg er åbenbart ikke den eneste der har problemer med rapoo´en. Det er lidt enten eller.

DSC_6151

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.