Det behøver ikke altid være Logitech og Synology…

P.t. bruger jeg en Microsoft Ergonomic Desktop 5000, som jeg langtfra er tilfreds med. Tastaturet larmer når man skriver, og musen ligger dårligt i hånden.
Så det skal naturligvis skiftes ud, og første indskydelse var en Logitech MX800 Combo. Mest fordi jeg kender både mus og tastatur, og så fordi det ser godt ud.

wireless-performance-combo-mx800Desværre koster den lige omkring 1K, og det syntes jeg alligevel er i overkanten. Så jeg kiggede efter noget andet. Og så faldt jeg over rapoo, som laver nogle ret fede produkter, samt OEM til bl.a. Logitech.

Rapoo 8900P så ud til at være sagen. Og så kan jeg godt lide, at have noget som ikke alle andre har. Jeg skal hente sættet på posthuset senere i dag 🙂

rapoo-souris-7800p-clavier-e9270p-5ghzrapoo-souris-7800p-clavier-e9270p-5ghz-1Musen minder meget om Logitech´s MX… Jeg håber bare den er lige så god.

Jeg har længe godt kunne tænke mig en større og kraftigere NAS. Jeg har efterhånden haft nogle stykker, og er altid vendt tilbage til Synology – mest fordi deres DSM er super fed. Problemer er, at skal jeg have en større end den jeg har, så begynder det at blive dyrt.

I en tråd på tweak spurgte en gut hvilken NAS han skulle vælge. De fleste nævnte Synology, men en af de gamle, nævnte en HP NxxL Microserver.
Ikke alene er det en rigtig server, men den er også langt kraftigere, og har plads til 4 diske + CD/DVD drev, eller en ekstra disk. Det smarte er at man kan installere Xpenology, så den kommer til at køre som en “rigtig” Synology.

Jeg skrev lidt frem og tilbage med gutten, blev hurtigt overbevist, solgte min DS 214+ i går eftermiddags, og købte en HP N54L G7 samme aften. Den skulle komme engang i næste uge, og jeg glæder mig 🙂

original

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.