Windows 10

ScreenShot003Jeg opdaterede Simone´s ZenBook da Windows 10 blev frigivet 29. juli. Jeg var en smule overrasket over min egen oplevelse af det.
Det tog lidt tid, men efterfølgende kørte det simpelthen super godt. Så det skulle jeg da have på min Thinkpad.
Jeg opdaterede da det blev min tur – dét gik så ikke så godt. Mit outlook virkede pludselig ikke, så det endte med jeg lavede et USB med Windows 10 Pro x64, og lavede en frisk (ren) installation i dag.
Det gik fint, og det kører super godt. Desværre kan jeg ikke få lov til at aktivere den. Jeg har googlet problemet, og det lader til, at der er flere der har samme problem. Jeg har håber det løser sig, ellers må jeg tilbage til Windows 8,1.

ScreenShot001

Det er ikke fordi der er den helt store forskel på 8,1 og 10. Metro interfacet, som alle hader, er næsten væk. Den booter en smule hurtigere. Umiddelbart er det også noget jeg vil have på min Workstation når jeg skal have en ny.

ScreenShot002

Det eneste problem jeg har, og det er sgu alvorligt nok, er jeg ikke kan aktivere Windows 10.
Jeg brugte den automatiske opdatering, lavede en Windows 10 USB, og geninstallerede fra denne. Lidt Google-search viser dog, at det ikke kun er mig der har problemer med aktiveringen. Ikke at det hjælper mig, men det bliver vel fikset. Jeg orker sgu ikke, at installere Windows 8 igen for at opdatere til 8, 1 og så 10 til sidst. Det kan være jeg bliver nød til det, men jeg venter lige lidt 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.