Tilbage til Windows

Det har ligesom ligget lidt i luften. Jeg savner at samle og rode med PC´ere. Jeg har virkelig hygget mig, når jeg tester CPU-kølere for hwt.dk.

Planen havde hele tiden været, at købe en af de ny Mac Pro (brugt). Men priserne er sindssyge. Sidst jeg kiggede kostede den skrabede basis-model 20K+ 🙁
Og så var det jeg tænkte, hvad en tilsvarende, eller bedre Windows Workstation ville koste mig. Ikke helt overraskende ville sådan en koste mig rundt regnet det halve.

Min mellemste datter, Sille, har længe været helt vildt forelsket i min MacBook Air, og hun fik lov til at købe den til en yderst god pris. Jeg var ikke i tvivl om den ville være nem, at komme af med.
Fredag aften satte jeg min Apple TimeCapsule til salg på dba.dk. Jeg brugte den ikke rigtig til noget, andet end TimeMachine back-up fra min MBA. Den blev solgt samme aften, og jeg tog min gamle D-Link Dir 645 i brug.

D-Link-dir-645Det har så allerede givet lidt problemer. Den er simpelthen ikke lige så god, som Apple´s. Med kabel er den ganske fin, men trådløst halter den lidt. Den har så stået et halvt års tid i kælderen….
Jeg har lige bestilt en ny. Den ligner den gamle, men er mere up-to-date 🙂

DIR850L1664x936FRONT

Jeg skulle jo have en ny laptop, og lørdag aften købte jeg en lenovo T420s på ebay. Når vi snakker bærbar SKAL det være lenovo ThinkPad T-serien, hvis det ikke skal være Apple. Jeg fik den til en særdeles god pris – nok fordi den har et mærke i den ene side, som man alligevel ikke ligger mærke til 🙂 Og så var den uden DVD-drev, men hvem bruger den slags i dag?
Den blev opgraderet i samme øjeblik jeg modtog den (i går aftes). Nyt (main) batteri, nyt (bay) batteri, 240GB Kingson V300 SSD, og 8GB Crucial DDR3L.

DSC_6018Helt som forventet kører maskinen super godt. Det tog, som altid, lang tid at få installeret Windows 8, og opgraderet til 8,1, men jeg havde tid nok. Nu venter jeg så det bliver min tur til at få Windows 10 🙂

DSC_6019Onsdag havde jeg tidlig fri fra arbejde, og da vejret var godt, slæbte jeg min Mac Pro ud i gården og fik taget nogle lækre billeder.
Jeg betalte for top-annonce osv. på dba og fik sat den til salg for 9.500, med det håb at jeg kunne få 8.000 for den. Og så var det jo bare at væbne sig med tålmodighed. Sidst jeg solgte en Mac Pro tog det næsten to måneder.
Sådan skulle det ikke gå denne gang -allerede dagen efter fik jeg mail fra en gut der ville hente den samme dag for 8K. Dét sagde jeg ja, tak til. Han kom samme eftermiddag og hentede den.
Jeg regner med min kommende Workstation skal baseres på et mATX bundkort (X99) og en 6-core i7 5820K. Jeg fik ikke helt penge nok til det hele, så det bliver i løbet af efteråret jeg får en ny stationær maskine.
I mellemtiden bruger jeg min testmaskine. Desværre sidder der et gammelt GTX 560 Ti i den, så jeg må nøjes med at bruge min ene Dell U2515H. Jeg gider simpelthen ikke købe nye kabler, som jeg ikke skal bruge så længe.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang igen for alvor.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.