dSLR @ Nikon

Hvis du fulgte med på angelgade.dk, så ved du allerede, at jeg har skiftet kamera nogle gange de sidste år.
Jeg købte en Nikon 1 V2 i starten af året, da jeg blev træt af det store D300. Desværre blev jeg hurtig træt af det lille systemkamera. Og da det uoriginale batteri pludselig døde under vores tur til Bonbon-land, fik jeg nok.
Jeg kiggede så efter en brugt dSLR, og en opdateret udgave af den D300 jeg havde før, lød som en god idé.
Heldet var med mig. Et meget velholdt eksemplar, med batterigreb og ekstra batteri befandt sig i Holbæk. Jeg kontaktede sælgeren og hentede det et par dage efter. Jeg måtte bøde 3K. Han var dog så flink, at give mig en Nikkor 28-105mm med. Det har så en ridse i frontglasset, så det har jeg ikke rigtig brugt.

Jeg solgte så den lille V2, og vekslede pengene til en Nikkor 50mm f/1.8 og en Tamron 17-50mm f/2.8. Sidstnævnte har nærmest siddet fast på huset siden det kom fra UK.
Batterigrebet bruger jeg ikke. Det er genialt, hvis du skal tage billeder på “højkant” – ellers tilføjer det bare ekstra vægt, og kameraet er tungt nok i forvejen.

Jeg har været super glad for det, og det er også det der har været brugt på vores tur til Skagen.
Hvis du har læst mine testartikler, så har jeg brugt dette kamera siden testen af Cryorig R1 Ultimate.
Billederne hér er taget med min datters Olympus PEN…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.