Skagen > Vesterbro, KBH

Hjemturen gik knap så gnidningsløst som udturen!!

2015-07-04 09.20.07Vi forlod huset kl. 1020, og gik op til Skagen station, hvilket tog et lille kvarter inkl. cigaretkøbt i SuperBrugsen. Vi skulle med toget 1053, og det holdt allerede og ventede da vi ankom.

2015-07-04 10.25.31

Efter at have fumlet med det, fik jeg checket os alle ind på mit Rejsekort. Standeren stod i direkte sollys, og det var nærmest umuligt, at se hvad man lavede.
Toget kom afsted til tiden, men blev en smule forsinket undervejs. Jeg blev lidt nervøs, da vi kun havde 5 min skiftetid i Frederikshavn.
Men det gik, og vi kom afsted med “Lynet”, og kunne se frem til en 6 timers togtur. Det gik helt fint, indtil Odense.
Uvidst af hvilken grund fik vi et ekstra stop i Ringsted, da passagerne til Tyskland skulle skifte til ICE´en dér. ICE´en stopper normalt ikke i Ringsted…
Inden vi kom så langt løb vi ind i signalproblemer ved Sorø. Så det var sådan lidt stop, kør, stop, kør indtil vi ramte Ringsted.
Da vi kørte fra Ringsted gik togets ATC-system i stykker. Dén kunne ikke lige fikses, så den stod på kørsel med 40Km/t resten af vejen 🙁
Sille tjekkede Rejseplanen – der var selvfølgelig sporarbejde ifm. den nye Carlsberg station, så der var 20 min drift på vores S-tog fra KBH.
Vi besluttede os for at tage chancen i Høje Taastrup. Ud med os og alt vores lort, slæbe det over i spor 12, og så ind i S-toget, der kørte lige så snart vi var kommet ind.
Vi var hjemme hos os selv kl. 1905 – godt trætte.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.